true luv

Started by danabo, October 05, 2004, 05:37:33 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

what is the name of the present Afghan interim president

15
0 (0%)
7
0 (0%)

Total Members Voted: 0

Voting closed: October 25, 2004, 05:37:33 AM

danabo

sa salati

Quote from: "danabo"

actually datz 2ru luv,wen e'ry body luvz me.
E(ma body,soul 'n' spirit) DA NICEZT IN DA GAME EVEN LIFELEZZ KNOW DA NAME

dan kauye

i quite agree wif u danabo but dis luv of a thang olweiz baffles me coz there seem to be no formula dat governs how d heart chooses wen,where,what,who & most of all how 2 luv
Dan-Kauye's Artist Of The Week;Robin Thicke

Twinkle

Quote from: "sa salati"

Then I rather not love :roll:  
color=red]I RULE IN A UNIQUE WAY!

[/color]
[/i]

sa salati

Quote from: "Twinkle"
Quote from: "sa salati"

Then I rather not love :roll:  

u allready fallin.

Twinkle

[/quote] u allready fallin.[/quote]

A big hissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss,          Sa salati, will u shurrup          
color=red]I RULE IN A UNIQUE WAY!

[/color]
[/i]

sa salati

Quote from: "Twinkle"
u allready fallin.[/quote]

A big hissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss,          Sa salati, will u shurrup           [/quote]

1st;all of a sudden(no hiztory) u stepped on ma way.
2nd;u reply e'ry post concernin me.
3rd; tryin 2 put ma pic nex 2 ur brad pitt poster in ur room(i'
ll get u a scratch 'n' sniff posta of mine)
4th;spendin 72hrz analyzin ma pic.

wat do u want?pressin hard 4 doze three magical wordz?sorry baby gurl,i'm not all dat eazyyyyyyyyyyy.u've got mo' assignment 2 do.4 ur info,i'm now in gud termz wit ma baby mama so why not be a nice wifey 'n'  run home 2 ur hubby.hahahahahahahah

dan kauye

I'M NEVA D TYPE DAT BORES PEOPLE WIF LOV CHIT-CHATS,INFACT A PERSON OF MY TYPE FINDS IT HARD 2 CONVEY EMOTIONS IN2 WORDS,BUT THEN,DIS LOV THANG EVERY BODY TALKS BOUT,D THRILLS,D GRILLS,D PAINS,D GAINS,D @RACTION,D DIS@RACTION,D REJECTION N DEJECTION..ETC.HAV U EVA PAUSED 2 ASK IF WAT U FEEL IS TRULY LOV OR SOMFING ELSE ONDA D CLOUD OF LOV???? AINT IT FUNNY HOW PEOPLE DISCUSS LOV WIT GR8TEST OF EAZE BUT CUD HARDLY COMPREHEND WAT D 4-LETTA WORD'S ALL ABOUT??? ,OFCOURSE THERE R EMOTIONS N THERE R EMOTIONS,SOM OF THESE EMOTIONS MAY SEEM LYKE LOV BUT IT AINT COZ WATER N TEARS MAY LOOK ALIKE BUT NEVA TASTES DSAME DO THEY?.LOL.....  .REMEMBA LOV ONLY XSIST WHERE BOTH PARTIES INVOLVED FEELS POSITIVELY DSAME BOUT EACHOTHA.WHO KNOWS???? WAT U FEEL MIGHT JUST BE .....LUST,INFATUATION,OBSSESION,CRUSH & ALL...SO NOW TELL ME WHERE U WHICH CLASS YA'LL FALL IN...  OR WAT'D YA THINK.??
Dan-Kauye's Artist Of The Week;Robin Thicke